Home » Over ons » Onze cursussen

Onze cursussen

Kennis aanjagen, bundelen en verspreiden vormen de basis van het Landelijk Kenniscentrum LVB. Dat zie je terug in ons cursus aanbod.

E-learning: Zie jij het, die LVB?

Werk je met (jonge) mensen in de zorg en wijkteams, bij de gemeente of politie, als arts of in het onderwijs, dan ontmoet je geregeld iemand met een licht verstandelijke beperking (LVB). Misschien zonder dat je het door hebt, want een LVB zie je meestal niet.

Door je bewust te zijn van een mogelijke LVB, herken je deze eerder en kun je de juiste tools en handvatten inzetten. Zo kun je als professional effectiever werken en mensen met een LVB veel moeilijkheden besparen. Daarbij helpt onze e-learning van vier modules met toegankelijke kennis over een LVB. Naast een theoretisch kader komen er ervaringsdeskundigen aan bod, voorbeelden uit de praktijk en praktische handvatten, testen en opdrachten met betrekking tot een LVB.

De vier modules kun je -ook los van elkaar-  volgen op het leerplatform Allyoucanlearn.eu waar je kosteloos een account kunt aanmaken. Alle modules zijn geaccrediteerd door SKJ en Registerplein.

CURSUS N=1 ONDERZOEK

Een geaccrediteerde cursus voor zorgprofessionals die zich met onderzoek bezig houden. Met alle noodzakelijke kennis voor een wetenschappelijk verantwoorde opzet van een N=1 onderzoek.

De cursus biedt kennis over de methode en alles om op een eenvoudig en uitvoerbaar niveau aan de slag te gaan. Deelnemers krijgen de kans een eigen onderzoek op te zetten met daarbij veel overleg en persoonlijke feedback. Vervolgens zijn er nog terugkomdagen voor begeleiding bij het uitvoeren van het onderzoek.Thema’s uit de gehandicaptenzorg komen ruim aan bod.

Op dit moment staat er geen nieuwe startdatum gepland

Albert

Albert Ponsioen

Voor vragen over de cursus N=1

Tel. 030 7400400