Routebeschrijving: Churchilllaan 11 – 3527 GV  Utrecht – telefoon 030 7400 400

Het Landelijk Kenniscentrum LVB en de VOBC zijn gevestigd aan de Churchilllaan 11 op de 1e etage. De ingang bevindt zich in de witte kantoortoren genaamd ‘Piet van Dommelenhuis’.

Neem de lift naar de 1e verdieping. Daar gaat u door de automatisch openslaande deuren links. U ziet links de organisatie Iederin en gaat daar door de volgende automatisch openslaande deuren. Loop de gang door tot de banner en ingang van het Landelijk Kenniscentrum LVB/VOBC links in de gang. Druk op de bel dan komt er iemand opendoen.

Auto
Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB.

U kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in de aangrenzende parkeergarage van Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland). De ingang ligt aan de Trumanlaan. De garage is open van 07.00 tot 21.00 uur. 

Het is mogelijk om via deze parkeergarage (verdieping 1H) bij ons te komen, mits u van tevoren even contact met ons opneemt, zodat de beveiliging U door kan laten.

Alternatieven parkeermogelijkheden:
gratis: in de wijk rond het Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland)
betaald: P+R terrein Papendorp

Openbaar Vervoer
Reis naar Station Utrecht Centraal, neem de uitgang Jaarbeurszijde en volg de bordjes tram of bus. Elke tien minuten gaan er meerdere bussen langs de Churchilllaan. Neem een bus die stopt bij halte Kanaleneiland. U kunt ook de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein nemen. Deze vertrekt iedere 7 minuten.

Loop nadat u uit de bus of sneltram bent gestapt richting Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland). Het Landelijk Kenniscentrum LVB en de VOBC zijn gehuisvest aan de Churchilllaan 11 (3527 GV) op de 1e etage. De ingang bevindt zich in de witte kantoortoren genaamd ‘Piet van Dommelenhuis’.

Met de fiets of te voet

Wilt u vanaf het station Utrecht Centraal fietsen of wandelen? Lopend is dit ongeveer 30 minuten naar de Churchilllaan, fietsen duurt ongeveer 10 minuten. Bij het station zijn OV fietsen te huur.

Het Landelijk Kenniscentrum LVB en de VOBC zijn gehuisvest aan de Churchilllaan 11 (3527 GV) op de 1e etage. De ingang bevindt zich in de witte kantoortoren genaamd ‘Piet van Dommelenhuis’.