Symposium inclusief onderzoek in 't eggie

Categorie
Congressen
Datum
maandag 14 januari 2019 10:15 - 13:15
Locatie
Tuinzaal Radboudumc - Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen, Nederland

 

In Nederland staat participatie hoog in het vaandel sinds de ingang van de Participatiewet in 2015. Ook in onderzoek is samenwerken met de doelgroep populair, wat ook betrekking heeft op onderzoek met mensen met een verstandelijke beperking. Samenwerken met onderzoekers met een verstandelijke beperking wordt inclusief onderzoek genoemd. Sommige inclusieve onderzoekstheorieën schrijven voor dat er altijd en overal wordt samengewerkt. Maar: hoe werkt dat nou in ’t eggie? Tijdens dit symposium wordt de realiteit van het werken in een inclusief onderzoeksteam gedeeld en wordt er gesproken over ervaringen en uitdagingen in de praktijk.

 

De Academische Werkplaats Sterker op eigen benen nodigt u uit voor dit gratis symposium.

 

Aansluitend aan het symposium (om 14.30 uur) is de promotie van Tessa Frankena. De titel van haar proefschrift is: “Optimising inclusive health research: where expectations and realities meet. Meaningful collaboration with people with intellectual disabilities”.

 

Voor meer informatie over dit symposium, klik hier.

 

 
 

Alle datums

  • maandag 14 januari 2019 10:15 - 13:15
 

Powered by iCagenda

LKC LVB        Catharijnesingel 47        3511 GC Utrecht        T 030-7400400          E info@kenniscentrumlvb.nl Neem contact met ons op