Inspiratiesessie

Inspiratiesessie: Het gewone leven is er voor iedereen, ook met een LVB.

6 oktober 2022 – 15.00-17.00u (online, gratis deelname)

Erbij horen, gezien en gehoord worden, ertoe doen. Iedereen heeft deze behoeften, ook mensen met een LVB. Maar, veel dingen in het ‘gewone’ leven zijn minder vanzelfsprekend voor hen. Met een beetje hulp en ondersteuning in de wijk kunnen zij vaak wel degelijk prima meedoen in de maatschappij. Hoe ondersteun je mensen met een LVB meer vanuit het gewone zonder te problematiseren? Hoe benut je kansen die er al zijn en wat kan er in de samenleving, zodat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn? Daar gaat deze online sessie over.

De ongewone reisgids voor het gewone leven is geschreven voor iedereen die nieuwe kansen wil realiseren voor en met jonge mensen en opvoeders in de knel. Waarbij het gewone leven niet vanzelfsprekend is. met inzichten uit de gids kun je individuele hulp ombuigen naar mogelijkheden. Tips, verrassende vragen werkwijzen om direct toe te passen.

Camilla Verschoore, adviseur bij ons Landelijk Kenniscentrum LVB, zal een inkijkje geven in de Toolkit Blik op LVB en handvatten geven om prettig en met meer resultaat te werken aan een reis door het gewone leven.

Meld je hier aan: https://integraalwerkenindewijk.nl/webinar-gewoon-leven-voor-iedereen-ook-met-een-lvb/

Nieuws in je mailbox of via LinkedIn?

Het Landelijk Kenniscentrum LVB informeert je over LVB-gerelateerd
nieuws uit verschillende sectoren. 

Meer nieuws