Inschrijven voor online congres AW Kajak 3 juni 2021

Academische Werkplaats Kajak

Kinderen, jongeren en jongvolwassen met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben vaak ook te maken met psychische problematiek.
Tijdens deze boeiende dag voor professionals in de VB-zorg en de GGZ, wordt actuele kennis gedeeld over herkenning, diagnostiek en behandeling van deze kwetsbare doelgroep met een dubbele diagnose (LVB en psychiatrie).

Thema’s als suïcide(preventie), trauma, diagnostiek en CGT worden behandeld in actieve sessies van experts uit de jeugd-LVB-zorg en de jeugd-GGZ. Naast de resultaten uit eerder onderzoek komen ook de onderwerpen aan bod die nu op de agenda staan bij de Academische Werkplaats Kajak.

Vanuit een filmstudio in Bunnik zorgt dagvoorzitter prof. dr. Frits Boer voor een vlotte, vernieuwende dag vol interactie met de sprekers, aandacht voor de praktijk en solide kennisoverdracht.

De Academische Werkplaats Kajak is een samenwerking van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en het Landelijk Kenniscentrum LVB. De werkplaats wil een bijdrage leveren aan een betere zorg voor kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en psychische problematiek.

Inschrijven kan op de congrespagina van AW Kajak

LKC LVB | Churchilllaan 11 | 3527 GV Utrecht | 030-7400400 | info@kenniscentrumlvb.nl