Kennisagenda voor forensische cliënten met een LVB

Terug- èn vooruitkijken voor het opstellen van een kennisagenda voor de komende vijf jaar.  Online meedenken? Dat kan! Meld u voor 1 oktober aan.

In  2014 is een inventarisatie opgesteld met onderzoeksonderwerpen voor de forensische zorg voor cliënten met een LVB. Dat leverde een groot aantal projecten op, nu is het moment aangebroken om te kijken of dat heeft opgeleverd wat werd verwacht. Zijn er achteraf, met de kennis van nu, lacunes te constateren? Wat zijn de wensen voor de doelgroep voor de komende vijf jaar?

Want voor de komende vijf jaar wordt een kennisagenda opgesteld vanuit zowel vragen uit de praktijk als thema’s in wetenschappelijk onderzoek.

Online meedenken over deze kennisagenda? Dat kan! Begin oktober starten we een online inventarisatie om te komen tot een breed samengestelde kennisagenda.

Meld u voor 1 oktober aan bij Kenniscentrum@trajectum.info ovv uw naam, functie en organisatie.

Geeft u aan:

Ja/nee ik wil meedoen met de twee online rondes

Ja/nee ik wil bij de brainstormbijeenkomst op 13 januari in Zwolle zijn.

 

Wat vragen wij u:

1e ronde: 1e helft van oktober 2020. U heeft 2 weken de tijd om een zeer korte vragenlijst in te vullen over uw ideeën voor de kennisagenda 2021-2025. Invullen duurt +/- 15 minuten.
Wij verwerken de resultaten tot een rapportage. Die vormt de basis voor de 2e ronde.

2e ronde: 1e helft van november 2020. U heeft 2 weken de tijd om wederom, een korte vragenlijst in te vullen over de rapportage en de aangedragen ideeën voor de kennisagenda 2021-2025. Invullen duurt +/- 15 minuten.

Woensdag 13 januari 2021  brainstorm bijeenkomst live Zwolle 10-12 uur (conform de dan geldende RIVM-coronaregels). Bespreken en aanvullen van de uitkomsten van de online rondes.

 

Deelnemende organisaties
Stichting Expertisecentrum SGLVG De Borg in samenwerking met: VGN en de leden van de VGN die forensische zorg leveren en het Kennisplein VGN, GGZ Nederland, en de leden die forensische zorg leveren, leden van Valente die forensisch wonen en opvang leveren, het kenniscentrum LVB, de Radboud Universiteit, de Universiteit van Amsterdam en Tranzo.

 

LKC LVB | Churchilllaan 11 | 3527 GV Utrecht | 030-7400400 | info@kenniscentrumlvb.nl