Actueel

Besloten Themamiddag Psycho-educatie LVB

Geplaatst op donderdag, 15 juni 2017 10:04. Geschreven door  lkc
Besloten Themamiddag Psycho-educatie LVB

Op dinsdag 19 september a.s. van 13.00-16.30 organiseren het Landelijk Kenniscentrum LVB en De Borg in nauwe samenwerking met Trajectum, Ambiq en Cordaan een besloten bijeenkomst over psycho-educatie over een licht verstandelijke beperking (LVB) aan cliënten met een LVB (jeugd en volwassenen). Deze bijeenkomst is voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij het Landelijk Kenniscentrum LVB en De Borg.

Psycho-educatie over een LVB staat tegenwoordig behoorlijk in de belangstelling. Naast psycho-educatie voor ouders en professionals worden nu ook steeds meer vormen van psycho-educatie ontwikkeld voor cliënten zelf. De achterliggende gedachte is onder andere dat erkenning van een beperking kan helpen om meer ontvankelijk te worden voor hulpverlening. Tijdens deze themamiddag zullen verschillende organisaties hun psycho-educatie LVB producten aan u voorstellen.

Klik hier voor meer informatie.

347 keer gelezen Laatst aangepast op donderdag, 15 juni 2017 10:11

LKC LVB        Catharijnesingel 47        3511 GC Utrecht        T 030-7400400          E info@kenniscentrumlvb.nl Neem contact met ons op